Deelnemers

Dit zijn ze, alle fantastische artiesten die komen optreden op Muziek op de Reeweg!

Blunderbuzz

Blunderbuzz is een rockband uit Dordrecht.

De band speelt eigen muziek maar ook covers in de stijl van bluesrock, garagerock, punk, britpop, americana, new wave en reggae.

Carol La Porte

De liefde bracht Carol naar Dordrecht. Maar haar fantastische stem heeft ze gelukkig niet in Amerika achter gelaten! Carol is vanaf jongs aan bezig met muziek. Of ze nu zingt in een koor, een musical, op een bruiloft, het maakt Carol niets uit. Zolang ze maar kan zingen en zolang het maar jazz is. Ze viel net op het nippertje af bij The Voice Senior, maar gelukkig kunnen we op de Reeweg Oost nu wel allemaal zien hoe geweldig ze zingt!

Cold Pepper

Cold Pepper bestaat uit Arianne van Bochove (zang), Peter Roodenburg (gitaar), Arthur Broeders (gitaar), Jeroen Huising (Drums) en Annemieke Koster (Bas)

Cold Pepper is ontstaan vanuit de SKVR Popschool in Rotterdam en speelt voornamelijk pop en rock covers van vroeger tot nu. Speciaal voor deze huiskamer concerten gaat Cold Pepper unplugged: dus akoestische gitaren, cajon en contrabas! 

Gee Willekers and the great Googley Moogley

Met staande bas, gitaar, mandoline en een banjo weet je het wel... Bluegrass dus! Broertje van de hillbilly en mede voorloper van de country muziek.
Gee Willikers and the Great Googley Moogley staat met één been in het America van de jaren 40 / 50 en met het andere in dat van nu. Van klassieke bluegrass als de Stanley Brothers, naar hedendaagse als Greensky Bluegrass. De optredens zijn zowel ingetogen  als energiek, behouden als uitbundig met bikkelharde teksten op vrolijke deuntjes. Kortom, een “must see”.

Herman van Rooijen

Herman van Rooijen, geboren te Rotterdam, studeerde piano aan het Rotterdams conservatorium bij Elly Salome en Barbara Grajewska. Hij volgde masterclasses bij Vlado Perlemuter en Malcolm Frager en studeerde in Italië bij Fausto Zadra aan diens Ecole Internationale Robert Schumann, waar hij later ook als docent werkte. Hij trad als solist en begeleider op in in o.a. Italië, Zwitserland, Frankrijk en de Verenigde Staten. Hij is als docent werkzaam in Dordrecht en Delft en begeleidt meerdere koren. Als bestuurslid van Stichting Laethbloeyer te Dordrecht organiseert hij culturele activiteiten in de regio Dordrecht

Hielko Ubels

Hielko Ubels (51) is een zeer enthousiast pianist die naast zijn gezin en werk als software ontwikkelaar genoeg tijd weet te vinden om uitdagend klassiek piano repertoire in te studeren en te onderhouden.

Hielko heeft al een aantal keren opgetreden tijdens het Bachfestival in Dordrecht en treedt regelmatig op bij piano evenementen zoals pianowandelingen in Edam, Schagen, Medemblik en Culemborg.

Hij is afgelopen jaar van Strijen naar Dordrecht verhuisd. Tijdens “Muziek op de Reeweg” zal hij stukken spelen van o.a. Schubert, Beethoven, Chopin, Debussy en Tschaikovsky.

Hoppa Hoppa Tralala

Hoppa Hoppa Tralala is een vrolijk muziektheater duo met kinderlijk eenvoudige interactieve liedjes voor iedereen van 3 tot 103 jaar

Me with my friend

Dit duo heeft al verschillende muzikale dingen uitgeprobeerd, maar niks werd een echt succes. Toch steunen ze elkaar door dik en dun en geven ze niet op. Dit duo is daarom ook NTB (WJNMK, XOXO, HVJ).

“De beste muzikale projecten ontstaan op een donderdagavond in de Popcentrale met bier’’ zei een wijs persoon ooit. Het was deze donderdagavond dat 2 vrienden, half noodgedwongen, besloten om een muzikaal duo te beginnen.Qua humor en energie passen ze perfect bij elkaar, muzikaal gezien misschien iets minder. Want wat gebeurt er als je een singer-songwriter met zoetgevooisde stem en een rock chick samen muziek laat maken? ''Kom erachter en zie hoe vriendschap je overal doorheen kan helpen’’ aldus Me with my friend.

Norton Zanella

Norton Zanella is een Braziliaanse muzikant uit de buurt van São Paulo. Hij woont sinds 2017 in Nederland en nu al een tijdje op de Reeweg Oost. Hij treed op in de huiskamer van zijn buren. Norton komt uit een muzikale familie. Zijn opa aan moeders kant speelde traditionele countrysongs van het Braziliaanse platteland. Door de platenspelers van zijn oom werd hij sterk beïnvloed door zwarte muziek en protestliedjes.

In de loop der jaren heeft Norton zijn invloeden uitgebreid met nieuwe ritmes, nieuwe stijlen en manieren om zich muzikaal uit te drukken. Van sertanejo tot rumba, van reggae tot klassiek ... van rock tot MPB (Brazilian Popular Music), alles wat harmonieus, melodisch is en een echte boodschap heeft beïnvloed hem. Muziek met gevoel en uit het hart.

Op zoek naar muziek

Muziek vol zang, emotie en poëzie. Dit driemanschap van vrienden is eindelijk weer bij elkaar. Ze hebben hun sporen in de muziek al lang verdiend. Dit maal zijn zij aan de slag gegaan met eigen werk, ontstaan uit improvisaties. Af en toe komt er een onbekende cover tevoorschijn. Speelplezier is hun motto. Soms is de muziek kabbelend dan weer ruig met snerpend gitaarwerk. De bijzondere combinatie van instrumenten zorgt voor een eigen geluid. Semi-akoestisch, dat wel.

Nick van den Berg  - Gitaar en zang // Hendrik Groeneweg – Tabla en zang // Willem van Stigt – Basgitaar

Sanne Spruijt

Pianootje mee, microfoon erbij en wat spulletjes om smaakvol uit te versterken.
Het hangt allemaal van het weer af. Storm vraagt om andere liedjes dan veelbelovend lenteweer. Pop, italo, jazz, Braziliaans, eigen, rock en klassiek: in die hoeken zou je het kunnen zoeken, mocht je deze muziek willen labelen. Gewoon spelen in de huiskamer en aansluiten bij het moment en de mensen en dieren. Want ik speel graag voor goudvissen, katten en honden.

Stone Golem

Stone Golem is een verhaal gedreven spacerock band uit Nederland. De band onderscheid zich door de unieke combinatie van rauwe, laag gestemde stonerrock en metal riffs, meerstemmige zanglijnen en progressieve, atmosferische muzikale landschappen. Een episch, intergalactisch verhaal loopt als een rode draad door de nummers van Stone Golem. Ook live weet Stone Golem het publiek mee te voeren in hun universum.

The Beautiful Brillo

The Beautiful Brillo is een vijf "man" sterke formatie. De coverband speelt pop en rock vanaf 60-jaren tot nu, versterkt en akoestisch. Twee gitaren, toetsen, bas, drum en vijf stemmen. Van de Beatles tot Oasis, Engels en Nederlandstalig. The Beautiful Brillo heeft vorig jaar met haar The Beautiful Brillo Happy Socks Tour menig huiskamer veroverd. In een intieme akoestische setting speelt ze een hele range aan herkenbare, mee zingbare nummers. Soms met een arrangement dat je niet verwacht.
The Beautiful Brillo werd opgericht door twee bandleden van het eerste uur Hans Krämer en Henk Rotgans en in 2017 vond, met Jacquelien Wijers op toetsen en zang de laatste wijziging plaats. The Beautiful Brillo is altijd goed voor een goed feest.

The Mirakel Boy's 

Overdag zijn Michael en Edwin te vinden in cadeaushop Mirakel aan de Reeweg. Met een beetje geluk tref je ze al zingend aan. Want naast helpen in de winkel is zingen hun grote passie. Samen vormen zij het duo The Mirakel Boy’s. Bij Muziek op de Reeweg treden zij op met de fantastische zanger Jef West. 

Wish Balloon

Wish Balloon is een pop georiënteerd singer-songwriter trio.

Ze spelen eigen werk, wat soms wordt aangevuld met wat minder bekende covers vertaald naar de sfeer van Wish Balloon. Een stijl die past in iedere woonkamer. Laat je meenemen door de autobiografische teksten en droom weg bij de solo’s die samen smelten in een wolk van pop met een vleugje klassiek en jazz.  Het trio vormt ook de perfecte muzikale aankleding voor je (zakelijke netwerk)borrel, de opening van je tentoonstelling, of een toevoeging aan je kunstgalerie. Wish Balloon neemt je mee in een toegankelijk easy listening repertoire om je gewoon even lekker te laten landen…

Irene Versluis - zang en gitaar, Stephan Weeda – toetsen en gitaar,  Jeroen Versluis – gitaar